تلاش لاریجانی برای عضویت در اردوگاه اصلاح‌طلبان/ چرا رییس مجلس می‌خواهد شریک و رفیق قافله باشد؟

اصولا برای همین نیز هست که لاریجانی تا می‌تواند از اصلاح‌طلبان حمایت می‌کند؛ او به دنبال افزایش محبوبیت خود در اردوگاه اصلاح‌طلبیست تا به عنوان کاندید مورد حمایت اصلاحات و احتمالا نحله‌ای از اصولگرایی، رای دو طرف ماجرا را داشته باشد.

گروه ی-رجانیوز: علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی را می‌توان نمونه‌ی اعلای ت‌ورزی منفعت‌طلبانه دانست. او با تصویب بیست دقیقه‌ای برجام یعنی یکی از زیان‌بارترین قراردادهای تاریخ این کشور و با حمایت‌های گسترده خود از دولت ، حالا یکی از گزینه‌های احتمالی اصلاح‌طلبان برای انتخابات 1400 است. لاریجانی اما برای تسهیل این اتفاق تا می‌تواند برای اصلاح‌طلبان مایه می‌گذارد. او در آخرین ورژن خود به دفاع تمام قد از سران فتنه پرداخته است.

به گزارش رجانیوز علی لاریجانی اخیرا مصاحبه‌ای با رومه همشهری انجام داده و سخنان قابل تاملی را بیان کرده است. در آن مصاحبه خبرنگار همشهری از لاریجانی می‌پرسد:
«شاید بتوان گفت که جریان تخریبی به‌ظاهر و در مسیر کلان انقلاب مشکلی را ایجاد نکرده باشد اما قطعا سبب منزوی شدن برخی چهره‌های نظام شده است، مثلا رئیس دولت اصلاحات یا آقای ناطق‌نوری نسبت به یک دهه قبل کاملا از نقش‌آفرینی در عرصه ت منزوی شده‌اند، این درحالی است که نظام می‌توانست از حضور و ایفای نقش ‌آنها بهره بیشتری ببرد؟»

لاریجانی نیز در جواب می‌گوید:
«من خیلی باور ندارم این دست تخریب‌ها باعث انزوا می‌شود، چون گاهی این روند بیشتر برای افراد توجه ایجاد می‌کند و کسی با پرتاب لنگه کفش نه کوچک می‌شود و نه منزوی! این رفتارها با رجال ی یا رجال مذهبی مایه مباهات نیست، هرچند که نباید با رجال مذهبی و رجال ی این دست رفتارهای سبک صورت گیرد اما همین روند هم از همان ایام پیروزی انقلاب بوده و چیز جدیدی نیست، من یادم می‌آید که زمانی همراه با مرحوم شهیدبهشتی به یک مراسم سخنرانی رفتم، تندروها همین بساط را راه انداختند یکی از گوشه‌ای چیزی می‌گفت، یکی دیگر از گوشه‌ای دیگر ادامه سخنان آن یکی را از سر می‌گرفت و مشخص است که این دست رفتارها و روندها هم سازماندهی شده است ولی خُب آیت‌الله بهشتی با طمانینه و صبوری با این روند مدارا می‌کرد.»

لاریجانی در اقدامی محیرالعقول در این مصاحبه به دفاع تمام قد از خاتمی پرداخته و.

بصیرت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لینک رو EVERYTHING ABOUT COMPUTERS ღ♥ღ♥✿ツ دختـــــرغریـــــبツ✿♥ღ♥ღ خبر خاش آنلاین تحصیلی ویزای شینگن با متین ویزا هارمونی کویر !!تنهایی من!! لوازم آرایشی